DRAGI, ODJEBI!

On ma tko rad joške. In res ga ne zanima al so velike al so mejhne. Sam da so JOŠKE. Dojke. Prsa. Vse zizike ma rajš k lizike. Prav vseeno mu je, al je košarica A ali pa jih komaj stlači v D. 

Pogruntala sem njegovo taktiko. Nekaj časa jih samo gleda. Se jih sploh ne dotika. K da mora še tri pire spit, da si mu končno všeč in te mal pošlata. 👐🏼

On pusti ženski, da vmes šarmira z drugimi deli telesa. 

S popolno oblikovanimi obrvmi. S pudrom (ne)pravega odtenka, z umetnimi trepalnicami tako gostimi, dolgimi in črnimi, da ne veš al je na njenih očeh crknjen hrček al umazana sirkova krtača. 

Njemu je v vseh barvah všečna. Naravna ali popravljena. 

On pusti ženski, da se ukvarja z dolgimi lasmi, zaradi katerih je še včeraj prijateljici razlagala, da jo je frizer zajebal, ker jih je 3 centimetre preveč odstrigel. 

On dovoli ženski, da v ogledalu stokrat slika svojo rit, za katero 3x na teden gara v fitnesu, in jo objavlja na vseh socialnih omrežjih. Ker njega rita ne zanima... al je natrenirana in čvrsta al pa mlahava in viseča, ker itak najraje vidi, da ženska (ob)leži. 

Potrpežljiv je, ko v trgovini izbira bio eko neki neki hrano in nič ne reče, ko se zvečer na kavču baše s čipsom. 

Všeč so mu VSE: tečne, simpatične, suhe, debele, zdrave, modne in moderne, navadne ali realne, samske in zasedene, mlade al pa stare. Sam da majo joške. 

Ker jih vzame. ZASE. 💪🏼

Če bi govorila o moškem, bi rekle, da je tipičen slinavec, ki verjetno hodi samo v tiste gostilne, kjer imajo kelnarce največje joške in najglobje dekolteje 😲 Da ji lahko, tako čez šank navrže, da ma res lepe in velike...oči 🤦🏻‍♀️ In se ob tem prav bebavo zasmeji, ker misli, da je prvi, ki ji je tako domiselno pohvalil oprsje. 🙄

Ampak, kaj če ti rečem, da govorim o RAKU? 😱
In o tem, da se zaradi socialnih omrežij ženske, mlade punce vse več ukvarjamo s tem, kako izgledamo navzven, pozabimo pa na tisto noter. 

In o tem, da se na instagramu lepota in prestiž merita v kilogramih, namesto da bi instagram zamenjal mamogram. 🙌🏼

In o tem, da se na facebooku razburjamo zaradi politikov, migrantov in drugih krivic in krivcev, namesto da bi pogledali realnosti v face in videli, kdo je naš resničen sovražnik. 

ŠLATEJ se. Tipaj. Na vse možne načine. Če ne veš kdaj in kako, maš tukej taprvi link, ki sem ga našla, pa si preberi.
Dobro je opisano in narisano: http://www.europadonna-zdruzenje.si/…/kak…/samopregledovanje

Imaš tudi ginekologinjo, pa jo vprašaj. Predvsem pa bodi redna in dosledna. 

NE DOVOLI, da ti rak šlata joške. 
Njemu raje reci: DRAGI, ODJEBI! 

 
rak dojke
 
BLOGIvjana BanicComment